Lëvizja e Lirë dhe Migracioni

   
Difference-Between-Immigration-and-Emigration_Figure-2

“Shehu & Partners”, ka një përvojë disa vjeçare në trajtimin e praktikave të emigracionit dhe çështjeve që lidhem me zbatimin dhe aplikimin e ligjit “Për të huajt”.

“Shehu & Partners”, asiston dhe merr përsipër ndjekjen në të gjitha fazat që kanë të bëjnë me:

  • Aplikimet për leje qëndrimi,
  • Leje punësimi,
  • Aplikimet për viza,
  • Aplikimet për shtetësi,
  • Si dhe cdo praktikë e nevojshme për shtetasit e huaj që jetojnë apo punojnë në Republikën e Shqipërisë.

Gjithashtu një ndër problemet problemet kryesore që emigrantët shqiptarë kanë në lëvizjen e lirë në zonën Schengen është deportimi, “espulsi”, pra largimi i detyruar i shtetasve shqiptarë nga shtetet e zonës Schengen për shkelje të rregullave të lëvizjes së lirë. Heqja apo fshirja e espulsi apo dëbimit kërkon një procedure ligjore të detyruar që duhet të ndiqet nga shtetasit për fshirjen e këtij dëbimi.

Firma jonë ka një eksperiencë disavjeçare në këtë fushë dhe një staf të dedikuar vetëm për këto praktika. Ndihma jonë ligjore fokusohet drejtpërdrejt në ndjekjen dhe zgjidhjen e çështjeve brenda afatit më të shkurtër ligjor duke ju dhënë një zgjidhje efektive.

REZERVO NJË TAKIM

    NA KONTAKTONI

    NA GJENI KËTU