Lëvizja e Lirë në Zonën Schengen


Janë dashur shumë vite për eleminimin e kufijve brenda Evropës, arritjen e sigurisë dhe ndërtimin e besimit pas dy luftrave botërore shkatërruese. Krijim i Zonës Shengen është njëra nga arritjet më të mëdha të BE-së, dhe është akt i pakthyeshëm.

More

Av Isuf Shehu: Reforma në Drejtësi preu gjymtyrët e sistemit


Nëse Gjykatat  simbolizojnë gjymtyrët e drejtësisë dhe themelet në të cilat ajo ngrihet, për juristët, Reforma në Drejtësi i ka prerë ato. Gjykata e Lartë, shkalla më e lartë e pushtetit gjyqësor e cila njehson praktikat dhe standardet në raport me ligjin, tashmë nuk funksionon, duke ju bashkuar asaj Kushtetuese.

More

Marka e Biznesit Tuaj, Rëndësia e Regjistrimit të saj


Sipas të dhënave dhe analizave më të përditësuara në lidhje me fakorët që ndikojnë në luhatjen e sjelljes konsumatore, është vërtetuar se Marka Tregtare (brand-i) i një biznesi të caktuar ka një impakt të pamohueshëm në rritjen e vendimeve të konsumatorëve për të marrë produket ose shërbimet të shënuara nën emrin e një marke të caktuar.
More

Protesta e “Unazës së Re”, në lupën e ligjshmërise.


Nga Av. Arnold Neziri

Konflikti tek “Unaza e Re”, nuk duhet parë thjesht si një konflikt politik midis të majtës dhe të djathtës dhe midis qeverisë dhe opozitës por edhe si një cështje e të drejtave të njeriut, të drejtës së pronësise përkundrejt shpronësimit të pasurive të paluajtëshme në përmbushje të interesit publik.

Por cfarë e shndëron  “Unazën e Re” në një precedent dhe përse vlen të ndalemi.

More

Shehu and Partners

Qëllimi i Firmës është një; të bëhemi pikë referimi për shërbimet më të mira të konsulencës në Shqipëri.

Na kontaktoni

Tweets

  • Shehu and Partners
    Per koleget dhe te interesuarit nje info mbi levizjen e lire ne zonen Schengen https://t.co/9vG1hajCzy Qershor 17, 2019 7:45 pm
  • Shehu and Partners
    Reforma ne Drejtesi. E domosdoshme, e paevitueshme por e ngadalte. https://t.co/QhnLzzcAiv Maj 26, 2019 11:50 am