Farmaceutikë

pharmaceutical

Shehu & Partners ofron shërbime konsulence në fushën e farmaceutikës në Shqipëri dhe Kosovë. Ekipit tonë i janë bashkuar ekspertë dhe avokatë me njohuri në fushën e farmaceutikës, që ofrojnë konsulencë dhe përfaqësim për cështjet rregullatore dhe marketing si për medikamentet për përdorim human dhe shtazor, pajisjet mjeksore, suplementet ushqimore dhe produktet kozmetike.

Në fokus kemi:

  • konsulencën për implementimin e sistemeve për të siguruar pajtueshmërinë ligjore dhe administrative;
  • dhënien e ekspertizës dhe përfaqësimin e operatorëve të biznesit në procedurat e  regjistrimit të produkteve farmaceutike, parafarmaceutike, suplementeve, dhe pajisjeve mjekësore si dhe dhënien e  shërbimeve të marketingut dhe promocionit për këto produkte

REZERVO NJË TAKIM

    NA KONTAKTONI

    NA GJENI KËTU