Malpractise

Mjekimi i pakujdesshëm, alibia e një reforme të pakryer

Nga: Avokat Isuf Shehu “Malpractise” apo siç quhet ndryshe mjekimi i pakujdesshëm, është një fenomen që sa herë që ndodh çon peshë gjithë opinionin publik dhe tërheq gjithë vëmendjen mediatike, krij...