Punësimi, mungesë talenti, apo menaxhim i dobët?

Nga: Ledina Kanani Një biznes i suksesshëm nuk synon tendencën e tregut dhe te konsumatorit, por fitimin.Të arrish këtë gjë duhet të kalosh dhe përballësh me shumë sfida, dhe një ndër këto është edh...