Fasoneritë punojnë ndërsa Gjyqësori pezullohet

Nga: Avokat Isuf Shehu Për të tretën herë Këshilli Lartë Gjyqësor vendosi më datë 6 Prill pa asnjë hezitim të pezullojë plotësisht veprimtarinë e të gjitha Gjykatave të të gjitha niveleve në të gjithë...

Provat Atipike në Procesin Civil

Nga: Avokat Isuf Shehu, Avokat Xhulio Doku Procesi i të provuarit të fakteve juridike mbi të cilat një palë bazon pretendimet e saj në një proces gjyqësor civil konsiderohet si thelbi i këtij proce...
schengen

Lëvizja e lirë në zonën Schengen

Nga: Avokat Arnold Neziri Janë dashur shumë vite për eleminimin e kufijve brenda Evropës, arritjen e sigurisë dhe ndërtimin e besimit pas dy luftrave botërore shkatërruese. Krijim i Zonës Shengen ës...
trademark

Marka e biznesit tuaj, rëndësia e regjistrimit të saj

Nga: Avokat Xhulio Doko Sipas të dhënave dhe analizave më të përditësuara në lidhje me fakorët që ndikojnë në luhatjen e sjelljes konsumatore, është vërtetuar se Marka Tregtare (brand-i) i një bi...
1 2