Silvia Hasaj

Në përfundim janë rezultatet ato që ne duam, pa përmendur kohën për të marrë ato rezultate. Firma Ligjore Shehu & Partners ka bërë një punë të lavdërueshme në të gjithë procesin e punës tonë që nga fillimi. Puna e brendshme e firmës, përfshirë procesin e përpiktë hap pas hapi që ata kishin deri në miratimin e lejes së ndërtimit dhe mbështetjen e vazhdueshme për të marrë rezultatin që dëshironim, ishin thjesht mahnitëse. Ishte për t’u habitur fakti se sa e përpiktë në detaje ishte firma ligjore Shehu and Partners. Nuk është çudi arsyeja se përse ne mbështesim shumë firmën ligjore Shehu & Partners.