Rreziqet e përçarjes së ortakërisë

Nga: Avokat Isuf Shehu Shpesh herë punonjësit ose ortakët nuk janë në gjendje që ti përgjigjen kërkesave dhe vizionit të shoqërisë dhe shkelin rregullat ose kryejnë veprime të kundra ligjshme. Kjo s...