schengen

Lëvizja e lirë në zonën Schengen

Nga: Avokat Arnold Neziri Janë dashur shumë vite për eleminimin e kufijve brenda Evropës, arritjen e sigurisë dhe ndërtimin e besimit pas dy luftrave botërore shkatërruese. Krijim i Zonës Shengen ës...