13

Emigracioni në Kanada

Firma e Avokatisë Shehu & Partners njofton se prej Nëntorit 2021 është angazhuar edhe në çështjet e emigracionit drejt Kanadasë falë bashkëpunimit të arritur me një ndër firmat ligjore më të shquara e Licencuar si Konsulent për Emigracionin në Kanada. Nëpërmjet Firmës ligjore Kanadeze, ne aspirojmë  t’u mundësojmë klientëve tanë dhe çdo personi të interesuar të cilësdo kombësie dëshirën e tyre për emigruar, punuar, studiuar, vizituar apo bashkuar me familjarët e tyre në Kanada. 

Falë këtij bashkëpunimi ne do t’ju ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse për ju, familjen, të afërmit dhe personat e lidhur për të mundësuar emigrimin, qëndrimin dhe vizitën në Kanada. Ne do t’ju udhëzojmë dhe do t’ju asistojmë për të maksimizuar potencialin tuaj dhe minimizuar rrezikun duke implementuar planin që ju përshtatet për emigrimin drejt Kanadasë. Emigrimi drejt një vendi me standarte kaq të larta të jetesës siç është Kanadaja është një vendim i madh dhe ia vlen të merrni këshillat e ekspertëve për t’u siguruar që lëvizja juaj të jetë e suksesshme. Kjo është arsyeja pse avokatët e imigracionit që ne bashkëpunojmë  marrin kohën e duhur përpara se të plotësojnë aplikimin tuaj. 

Ne do të jemi krah jush në këtë proces, për të ndarë me ju suksesin e një praktike dhe përmbushjen e qëllimeve dhe aspiratave tuaja. 

Shehu & Partners partneri juaj në sukses.

Për më shumë, ju lutemi plotësoni këtë pyetësor: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVr9e6SHdbiPzP_it-a6kY8QmrS03Upr2VGI5CHFKnsAMGYw/viewform?usp=send_form

13 Comments

13 thoughts on “Emigracioni në Kanada
 1. Sa me shpejt te jet e mundur

 2. Kam dëshirë të emigroj në Kanada a Ka mundësi reale apo jo

 3. Kam dëshirë të emigroj në Kanada ju lutem si mundeni te me ndihmoni flm shume

 4. Un shpejtim rragomi deshiroj me gjith familje me emigru
  ju faliminderit

 5. Jam intersum me e mirgru n kanada jam idriz krasniqi

 6. Jam intrsu pr aplikmi pr kand

 7. Jam margos

 8. Meriton Cakiqi dua te aplikoj/

 9. Jam me letra greke duha të shkoj në kanada

 10. I am interesiren for live and work in Canada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *