Punësimi, mungesë talenti, apo menaxhim i dobët?

Nga: Ledina Kanani Një biznes i suksesshëm nuk synon tendencën e tregut dhe te konsumatorit, por fitimin.Të arrish këtë gjë duhet të kalosh dhe përballësh me shumë sfida, dhe një ndër këto është edh...

Rreziqet e përçarjes së ortakërisë

Nga: Avokat Isuf Shehu Shpesh herë punonjësit ose ortakët nuk janë në gjendje që ti përgjigjen kërkesave dhe vizionit të shoqërisë dhe shkelin rregullat ose kryejnë veprime të kundra ligjshme. Kjo s...
1 2 3