Protesta e “Unazës së Re”, në lupën e ligjshmërisë

Nga: Avokat Arnold Neziri Konflikti tek “Unaza e Re”, nuk duhet parë thjesht si një konflikt politik midis të majtës dhe të djathtës dhe midis qeverisë dhe opozitës por edhe si një cështje e të drej...