Infrastruktura & Ndërtimi

Avokatët e firmës kanë një eksperiencë të gjatë në trajtimin e çështjeve ligjore që lidhen me sektorin e infrastrukturës. Disa prej çështjeve në të cilat ne japim këshillime përfshijnë:

 • Krijimin dhe zhvillimin e Konsorciumeve
 • Sipërmarrja ndërtimore & Joint – Venture
 • Investimet, 
 • Prokurimet
 • Konçesionet, 
 • Liçencat dhe Lejet në fushën e Infrastrukturës.
//shp.al/wp-content/uploads/2019/08/062718091221.jpg

Shehu and Partners

Qëllimi i Firmës është një; të bëhemi pikë referimi për shërbimet më të mira të konsulencës në Shqipëri.

Na kontaktoni

Tweets

 • Shehu and Partners
  Per koleget dhe te interesuarit nje info mbi levizjen e lire ne zonen Schengen https://t.co/9vG1hajCzy Qershor 17, 2019 7:45 pm
 • Shehu and Partners
  Reforma ne Drejtesi. E domosdoshme, e paevitueshme por e ngadalte. https://t.co/QhnLzzcAiv Maj 26, 2019 11:50 am