As.Av Oltion Vathaj

Oltion Vathaj, i lindur në vitin 1995, është diplomuar për Drejtësi në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës në vitin 2018. I specializuar posaçërisht në fushën e shkencave të së drejtës penale kombëtare e ndërkombëtare.

Z. Vathaj aktualisht As. Avokat është duke përfunduar studimet në Shkollën Kombëtare të Avokatise së RSH-së. Ekspertiza e tij në fushën e jurisprudencës dhe tashmë atë të avokatisë përfshin të drejtën penale në tërsi, si dhe fushën e mardhënieve juridiksionale me autoritetet e huaja në çështjet penale, ku bëjnë pjesë ekstradime, njohje vendimesh penale të huaja, transferim të denuarve etj.

Z. Vathaj ushtron detyrën e pedagogut në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti "Luigj Gurakuqi" Shkodër. Është njohës shumë i mirë i gjuhëve të huaja Anglisht dhe Italisht.

Proçedimet Penale

85%

Ekspertizë në fushën e kriminalistikës

90%

Konsulencë dhe përfaqësim në çeshtje penale me autoritet e huaja

60%

Shehu and Partners

Qëllimi i Firmës është një; të bëhemi pikë referimi për shërbimet më të mira të konsulencës në Shqipëri.

Na kontaktoni

Tweets

  • Shehu and Partners
    Per koleget dhe te interesuarit nje info mbi levizjen e lire ne zonen Schengen https://t.co/9vG1hajCzy Qershor 17, 2019 7:45 pm
  • Shehu and Partners
    Reforma ne Drejtesi. E domosdoshme, e paevitueshme por e ngadalte. https://t.co/QhnLzzcAiv Maj 26, 2019 11:50 am