Transportation


Some of the matters that Shehu & Partners manages are related to public and private transportation. The private and public transport sector is governed by strong licensing rules, which require specific recognition of legislation, development of investment plans in the transport sub-sectors and a stable relationship with the institutions responsible for licensing the operators.
 

//shp.al/wp-content/uploads/2019/08/transportation.jpg

Anëtarët e firmës kanë përvojë disa vjeçare në përgatitjen e projekteve, hartimin e planeve të investimeve dhe liçencimin e operatorëve publikë dhe privatë në fushën e transportit, zgjidhjen e mosmarrëveshjeve administrative dhe gjyqësore në lidhje me proçedurat e shpronësimeve publike, kjo dhe falë njohjes së legjislacionit, rregulloreve administrative dhe proçedurave ligjore të shpronësimit në Shqipëri.

Shehu and Partners

Our Firm’s goal is becoming a reference point for the best consulting services in Albania.

Contact Us

Tweets

  • Shehu and Partners
    👏🏻👏🏻👏🏻nje dite e madhe per Shqiperine, per te dyten here me histori por kete here ne vullnet te plote instaluam diktaturen. May 17, 2020 10:42 pm
  • Shehu and Partners
    Ne kete shkrim synojme tju japim nje panorame te qarte se cilat jane zgjidhjet qe ofron Qeveria, ne raport me zgjid… https://t.co/6Gm1yVw32x May 16, 2020 4:51 am