Real Estate


Ne ofrojmë një gamë të gjërë shërbimesh për klientët tanë në tregun e pasurive të paluajtshme dhe infrastrukturës. Ekspertët tanë të pasurive të paluajtshme kanë një eksperiencë të posaçme në çështjet e pronësisë.

//shp.al/wp-content/uploads/2018/11/real-estate.jpg

Kombinimi unik i një ekspertize në fushën e financë-kontabilitetit dhe të drejtës së pronësisë nga profesionistët tanë, i bën ata që të kryejnë një parapërgatitje dhe draftim të saktë të dhënash duke parashtruar kështu opinione dhe këshilla të sakta në fazën e vendimmarrjes para dhe pas kryerjes së transaksioneve. 

Our consulting services in the practice area of real estate include:

 • Due Diligence
 • Real Estate Evaluation
 • Advisory on Investment Fields
 • Ndjekja e të gjitha procedurave të shpronësimeve publike dhe private
 • Transaction Advice
 • Property Asset Management and Optimization
 • Financing and Credit Advice
 • Drafting and negotiating agreements whose object are immovable properties
 • Përfaqësim Gjyqësor përpara gjykatave të të gjitha niveleve
 • Ndjekja e procedurave pranë Agjencisë së Trajtimit të Pronave
 • Regjistrimi dhe përgatitja e dokumentacionit për regjistrimin e pasurive të paluajtshme pranë Agjencisë Shtetërore të Kadastrës

Regardless of the level of investment, the number of employees and your business needs, or experience and our approach to giving priority to client’s needs ensures a dignified and successful representation.

Shehu and Partners

Our Firm’s goal is becoming a reference point for the best consulting services in Albania.

Contact Us

Tweets

 • Shehu and Partners
  👏🏻👏🏻👏🏻nje dite e madhe per Shqiperine, per te dyten here me histori por kete here ne vullnet te plote instaluam diktaturen. May 17, 2020 10:42 pm
 • Shehu and Partners
  Ne kete shkrim synojme tju japim nje panorame te qarte se cilat jane zgjidhjet qe ofron Qeveria, ne raport me zgjid… https://t.co/6Gm1yVw32x May 16, 2020 4:51 am