ATT. Arnold Neziri

Arnold Neziri, i lindur në vitin 1983, është diplomuar për Drejtësi në Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit të Tiranës në vitin 2006. Z. Neziri ka një eksperiencë të pasur profesionale në administratën publike, ku ka ushtruar funksione të rëndësishme në institucione si: Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve, Agjensia e Trajtimit të Pronës, dhe Prefekti i Qarkut Tiranë.

Att. Neziri is a licensed attorney with 11 years of experience and member of Tirana Bar Association. As a former member of the Local Property Valuation Commission, he is specialized in civil law, property law, commercial law, administrative law, real estate, labor law, and contracts. In addition to government administration, Att. Neziri has an extensive experience in private companies where he has worked, an experience that has made him an expert in business law. He is currently completing master's degree in business administration. He speaks very English and Italian language.

Litigation

85%

Property Law

90%

Administrative Law

60%

Labour Law

95%

Contracts & Agreements

80%

Shehu and Partners

Our Firm’s goal is becoming a reference point for the best consulting services in Albania.

Contact Us

Tweets

  • Shehu and Partners
    👏🏻👏🏻👏🏻nje dite e madhe per Shqiperine, per te dyten here me histori por kete here ne vullnet te plote instaluam diktaturen. May 17, 2020 10:42 pm
  • Shehu and Partners
    Ne kete shkrim synojme tju japim nje panorame te qarte se cilat jane zgjidhjet qe ofron Qeveria, ne raport me zgjid… https://t.co/6Gm1yVw32x May 16, 2020 4:51 am