Procedimi Penal

Ne pesevjecarin e fundit, firma ka shkelqyer ne perfaqesimin e klienteve te saj ne ceshtjet penale. Fale
eksperiences dhe njohjes se thelle te te drejtes administrative, sipermarrjes, kontratave dhe perfshirjes ne Firme te eksperteve ne fushen e taks-fiances dhe kriminalistikes kemi pasur sukses ne perfaqesimin e te pandehurve dhe viktimave te veprave penale gjate fazes se hetimeve paraprake dhe gjykimit.

shehu

Gjithashtu, nje kujdes te vecante Firma i ka kushtuar edhe ceshtjeve penale qe lidhen me krimin e jakave te bardha, krimit te organizuar, trafikun e lendeve narkotike dhe qenieve njerezore si edhe pastrimit te parave.
Duke qene nje firme qe ofron sherbime ligjore me se shumti ndaj biznesit dhe sipermarrjes firma ka afruar prane vetes eksperte te fushes kibenetike per ti garantuar klienteve te saj edhe nje mbrotje me te plote ne fushen e krimit kibenertik.

Shehu and Partners

Qëllimi i Firmës është një; të bëhemi pikë referimi për shërbimet më të mira të konsulencës në Shqipëri.

Na kontaktoni

Tweets

  • Shehu and Partners
    👏🏻👏🏻👏🏻nje dite e madhe per Shqiperine, per te dyten here me histori por kete here ne vullnet te plote instaluam diktaturen. 17 Maj, 2020 10:42 pm
  • Shehu and Partners
    Ne kete shkrim synojme tju japim nje panorame te qarte se cilat jane zgjidhjet qe ofron Qeveria, ne raport me zgjid… https://t.co/6Gm1yVw32x 16 Maj, 2020 4:51 am