Lëvizja e lirë dhe Emigracioni


“Shehu & Partners”, ka një përvojë disa vjeçare në trajtimin e praktikave të emigracionit dhe çështjeve që lidhem me zbatimin dhe aplikimin e ligjit “Për të huajt”.

“Shehu & Partners”, asiston dhe merr përsipër ndjekjen në të gjitha fazat që kanë të bëjnë me:

 • Aplikimet për leje qëndrimi
 • Leje punësimi
 • Aplikimet për viza
 • Aplikimet për shtetësi
 • Si dhe cdo praktikë e nevojshme për shtetasit e huaj që jetojnë apo punojnë në Republikën e Shqipërisë.
//shp.al/wp-content/uploads/2019/06/Difference-Between-Immigration-and-Emigration_Figure-2.jpg

Gjithashtu një ndër problemet problemet kryesore që emigrantët shqiptarë kanë në lëvizjen e lirë në zonën Schengen është deportimi, “espulsi”, pra largimi i detyruar i shtetasve shqiptarë nga shtetet e zonës Schengen për shkelje të rregullave të lëvizjes së lirë. Heqja apo fshirja e espulsi apo dëbimit kërkon një procedure ligjore të detyruar që duhet të ndiqet nga shtetasit për fshirjen e këtij dëbimi.

Firma jonë ka një eksperiencë disavjeçare në këtë fushë dhe një staf të dedikuar vetëm për këto praktika. Ndihma jonë ligjore fokusohet drejtpërdrejt në ndjekjen dhe zgjidhjen e çështjeve brenda afatit më të shkurtër ligjor duke ju dhënë një zgjidhje efektive.

Artikujt që kanë lidhje


Shehu and Partners

Qëllimi i Firmës është një; të bëhemi pikë referimi për shërbimet më të mira të konsulencës në Shqipëri.

Na kontaktoni

Tweets

 • Shehu and Partners
  👏🏻👏🏻👏🏻nje dite e madhe per Shqiperine, per te dyten here me histori por kete here ne vullnet te plote instaluam diktaturen. 17 Maj, 2020 10:42 pm
 • Shehu and Partners
  Ne kete shkrim synojme tju japim nje panorame te qarte se cilat jane zgjidhjet qe ofron Qeveria, ne raport me zgjid… https://t.co/6Gm1yVw32x 16 Maj, 2020 4:51 am