Prokurimet


Shehu & Partners ofron shërbime të prokurimit publik dhe garanton një përgatitje dhe zbatim të lartë profilizuar në të gjitha fazat e prokurimit publik. Stafi jonë do t’ju ndihmojë në realizimin e operacioneve efikase dhe efektive si edhe në përmirësimin e performancës në të gjitha fazat e prokurimit;

//shp.al/wp-content/uploads/2018/11/imazh.jpg
 • Evidentimi i Proçedurave të Shpallura ne Sistemin e Prokurimit Publik
 • Analizimi i Dokumenteve të Tenderit
 • Përgatitja e Dokumentacionin dhe kryerja e Aplikimit në një Proçedure Prokurimi
 • Ndjekja e proçesit ankimues pranë Autoritetit Kontraktor, Komisionit të Prokurimit Publik dhe Gjykatës
 • Vlerësimi i çështjeve të tjera që lidhen me Prokurimet Publike

Shehu and Partners

Qëllimi i Firmës është një; të bëhemi pikë referimi për shërbimet më të mira të konsulencës në Shqipëri.

Na kontaktoni

Tweets

 • Shehu and Partners
  👏🏻👏🏻👏🏻nje dite e madhe per Shqiperine, per te dyten here me histori por kete here ne vullnet te plote instaluam diktaturen. 17 Maj, 2020 10:42 pm
 • Shehu and Partners
  Ne kete shkrim synojme tju japim nje panorame te qarte se cilat jane zgjidhjet qe ofron Qeveria, ne raport me zgjid… https://t.co/6Gm1yVw32x 16 Maj, 2020 4:51 am