//shp.al/wp-content/uploads/2018/11/number_01.png

Mirësevini tek Shehu and Partners!

“Shehu & Partners” u themelua nga Avokati Isuf Shehu dhe prej krijimit ka punuar me përkushtim për të pajisur klientët e saj, qofshin ato biznese apo individë, me zgjidhjen e duhur.

Shërbimet të “Shehu & Partners” janë përditësuar me praktikat më të mira të menaxhimit për të siguruar nje shërbim optimal.

Firma drejtohet nga një ekip profesional dhe i motivuar avokatësh dhe ekspertësh të fushave të ndryshme te cilët gëzojnë një përvojë të gjerë dhe të pasur pune, ndërsa realizojnë një sinergji perfekte, bazuar te përpjekja e përbashkët për t’ju përgjigjur nevojave të çdo klienti. Firma ka përmbushur qëllimin e saj, falë qasjes së saj për zgjidhje të qëndrueshme dhe inovative; strukturimit në ekipe me madhësi optimale që ofrojnë shërbime kosto-efektive dhe me cilesi të lartë, dhe mëndësisë për të ndërtuar marrëdhënie të qëndrueshme dhe afatgjata me klientët.

Ekspertët dhe Avokatët disponojnë expertizë te lartë dhe profesionalizëm, dhe kanë si prioritet zgjidhjen efektive dhe të qëndrueshme të cdo situate. Ata kanë shërbyer ne kompanitë më të mëdha shqiptare dhe ndërkombëtare gjatë periudhës domethënëse të rritjes së tyre në Shqipëri. Kjo e bën përvojën e tyre një aset të çmuar dhe një garanci ndaj çdo pritshmërie nga ana e klientëve.
Shehu & Partners ka marrëdhenje partneriteti dhe bashkëpunon me një serë kompanish shërbimesh, të cilat operojnë në tregun shqiptar dhe ndërkombëtar duke garantuar një mbulim të plotë të të gjitha fushave të biznesit dhe të sipermarrjes.
Por mbi të gjitha, Shehu & Partners mbetet një firmë ligjore dhe avokatie tejet fleksibel në shumë aspekte, pikërisht falë synimit për t’ju përgjigjur çdo lloj kërkese apo nevoje për shërbime ligjore në nivele të përballueshme duke e bërë atë një dritare të çmuar të ligjit për te gjithë subjektet e interesuar.

Avokat Isuf Shehu

Themelues i Shehu and Partners
Avokat  Isuf Shehu

15 vite eksperiencë në fusha të ndryshme të së drejtës

Një përvojë ekselente plot përkushtim dhe profesionalizëm, e shpërblyer me besimin e qindra klienteve të Firmës sonë.

na kontaktoni
//shp.al/wp-content/uploads/2018/11/number_02-2.png

Pse Shehu and Partners?

Konsulencë novatore
Klientët varen nga aftësia e firmës për të gjetur zgjidhje inovative për çështjet komplekse të biznesit dhe sipermarrjes.
Eksperiencë e gjatë
Ekspertët dhe avokatët përdorin burimet dhe eksperiencën e firmës për të përballuar çdo problem dhe sfidë që klientët kanë.
//shp.al/wp-content/uploads/2018/11/themis.png
Kosto të përballueshme
Ekipe me madhësi optimale, një qasje drejt zgjidhjes dhe eksperienca e thelluar janë garanci për shërbime me kosto te mirëmenduar
Të përkushtuar
Ekspertët dhe avokatët janë të angazhuar që të ndihmojë klientët e saj të realizojnë strategjinë e tyre të biznesit.

Shehu and Partners

Qëllimi i Firmës është një; të bëhemi pikë referimi për shërbimet më të mira të konsulencës në Shqipëri.

Na kontaktoni

Tweets

  • Shehu and Partners
    👏🏻👏🏻👏🏻nje dite e madhe per Shqiperine, per te dyten here me histori por kete here ne vullnet te plote instaluam diktaturen. 17 Maj, 2020 10:42 pm
  • Shehu and Partners
    Ne kete shkrim synojme tju japim nje panorame te qarte se cilat jane zgjidhjet qe ofron Qeveria, ne raport me zgjid… https://t.co/6Gm1yVw32x 16 Maj, 2020 4:51 am