Av. Oltion Vathaj

Av. Oltion Vathaj, i lindur në vitin 1995, i diplomuar për Drejtësi në vitin 2018, ne "Master i Shkencave Penale", Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës si student i ekselencës. Është renditur ndër të parët ne provimin e avokatisë dhe është anëtar i Dhomës së Avokatisë Tiranë prej vitit 2019.
Ai është i specializuar në fushën e të së drejtës penale kombetare dhe ndërkombëtare, si dhe është njohës shumë i mirë i teknikave, taktikave dhe metodikës kriminalistike.

Avokat Vathaj është pjesë e Shehu & Partners prej fillesave të karrierës së tij profesionale në vitin 2017. Aktualisht ka nje rol drejtues në të gjitha praktikat e zyrës që lidhen me te drejtën penale brenda dhe jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë.
Falë punës së tij Firma ka ndërtuar një praktikë të konsoliduar në te gjitha çështjet penale, kryesisht ne ceshtje që kanë të bëjnë me veprat penale kundër jetës, narkotikeve, krimit financiar dhe kibernetik, si edhe ne ceshtjet qe lidhen me ekstradimet, njohjet e vendimeve, ekzekutimin e vendimeve penale te huaja dhe transferimin e te denuarve.

Avokat Vathaj prej vitit 2018 është pedagog prane Fakultetit te Drejtësisë, Universiteti "Luigj Gurakuqi" Shkodër. Ai është njohës shumë i mirë i gjuhës Angleze dhe Italiane..

Proçedimet Penale

85%

Ekspertizë në fushën e kriminalistikës

90%

Konsulencë dhe përfaqësim në çeshtje penale me autoritet e huaja

60%

Shehu and Partners

Qëllimi i Firmës është një; të bëhemi pikë referimi për shërbimet më të mira të konsulencës në Shqipëri.

Na kontaktoni

Tweets

  • Shehu and Partners
    👏🏻👏🏻👏🏻nje dite e madhe per Shqiperine, per te dyten here me histori por kete here ne vullnet te plote instaluam diktaturen. 17 Maj, 2020 10:42 pm
  • Shehu and Partners
    Ne kete shkrim synojme tju japim nje panorame te qarte se cilat jane zgjidhjet qe ofron Qeveria, ne raport me zgjid… https://t.co/6Gm1yVw32x 16 Maj, 2020 4:51 am