Av. Isuf Shehu

Isuf Shehu, i lindur në vitin 1981, është diplomuar për Drejtësi në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës. Ai është avokat i liçensuar, anëtar i Dhomës së Avokatisë Tiranë dhe ushtron profesionin e avokatisë prej më shumë se 15 vitesh. Av. Shehu është vlerësuar për seriozitetin dhe profesionalizmin e tij nga profesionistët dhe përfituesit në komunitetin e avokatisë. Eskpertiza e tij në fushën ligjore përfshin të drejtën e pronësisë, të drejtën tregtare dhe të drejtën publike.

Av. Isuf Shehu e ka pasuruar përvojën profesionale në fushën e së drejtës edhe nëpërmjet eksperiencës së tij në administratën publike. Konkretisht, ai ka ushtruar funksionin e Nën Kryetarit të Bashkisë Tiranë dhe të Drejtorit të Përgjithshëm të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit. Gjatë kësaj përvoje ai është shquar për aftësi të shkëlqyera analitike dhe të zgjidhjes së problematikave. Ai zotëron në mënyrë të shkëlqyer gjuhën angleze dhe italiane.

Procedimi penal

92%

Përfaqësimi gjyqësor

97%

E drejta e shoqërive tregtare

84%

Pasuritë e paluajtshme dhe e drejta e pronësisë

93%

Kontrata dhe marrëveshje tregtare

92%

Shehu and Partners

Qëllimi i Firmës është një; të bëhemi pikë referimi për shërbimet më të mira të konsulencës në Shqipëri.

Na kontaktoni

Tweets

  • Shehu and Partners
    👏🏻👏🏻👏🏻nje dite e madhe per Shqiperine, per te dyten here me histori por kete here ne vullnet te plote instaluam diktaturen. 17 Maj, 2020 10:42 pm
  • Shehu and Partners
    Ne kete shkrim synojme tju japim nje panorame te qarte se cilat jane zgjidhjet qe ofron Qeveria, ne raport me zgjid… https://t.co/6Gm1yVw32x 16 Maj, 2020 4:51 am