Av. Klaida Muçaj

Klaida Mucaj e lindur në vitin 1993, është diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës. Ka
përfunduar studimet në vitin 2016 si studente ekselente. Ajo është licencuar në vitin 2018 si
avokate në Dhomën e Avokatisë së Shqipërisë. Bashkuar në stafin e Shehu & Partners që prej fillim
vitit 2017.

Klaida Mucaj drejton organizatën jofitimprurëse “VISUM” që nga viti 2012, duke përfaqësuar dhe
mbrojtur të drejtat e personave me aftësi të kufizuar. Fokusi i saj në fushën e së drejtës janë
prokurimet publike, çështjet e së drejtës kontraktore, tregtare, civile dhe organizatave
jofitimprurëse.

Perfaqesim gjyqësor

85%

Prokurimet Publike

90%

E drejta e Organizatave Jofitimprurëse

60%

Kontratat

95%

E drejta e shoqërive tregtare

80%

Shehu and Partners

Qëllimi i Firmës është një; të bëhemi pikë referimi për shërbimet më të mira të konsulencës në Shqipëri.

Na kontaktoni

Tweets

  • Shehu and Partners
    👏🏻👏🏻👏🏻nje dite e madhe per Shqiperine, per te dyten here me histori por kete here ne vullnet te plote instaluam diktaturen. 17 Maj, 2020 10:42 pm
  • Shehu and Partners
    Ne kete shkrim synojme tju japim nje panorame te qarte se cilat jane zgjidhjet qe ofron Qeveria, ne raport me zgjid… https://t.co/6Gm1yVw32x 16 Maj, 2020 4:51 am