//shp.al/wp-content/uploads/2018/11/number_01.png

Shehu and Partners

Filloi si një ide dhe u manifestua në realitet! Firma jone ka evoluar nga një zyrë ligjore në një firmë konsulence që sjell nën një çati ekspertë nga fushat e ndryshme të ligjit, prokurimeve, financës dhe kontabilitetit, pasurive të paluajtshme, menaxhimit dhe teknologjisë së informacionit.
Qëllimi ynë është të qëndrojmë si një ndër firmat e dalluara të konsulencës në Shqipëri dhe një pikë referimi për profesionalizëm dhe eficencë nga partnerët tanë ndërkombëtarë.
Ne besojmë se asetet tona më të vlefshme janë profesionistët që përbëjnë Shehu & Partners, kjo është arsyeja pse ne kemi zhvilluar një rrjet të gjerë ekspertësh dhe sigurohemi që njerëzit e duhur janë duke bërë punën e duhur. Angazhimi ynë është të vazhdojmë të ofrojmë shërbime të cilësisë së lartë me përkushtimin maksimal ndaj klientëve tanë.
Ekipi ynë është i gatshëm të përmbushë nevojat e klientëve, si edhe te realizojë premtimin e dhënë!

Av. Isuf Shehu

Themelues i Shehu and Partners
Av. Isuf Shehu
//shp.al/wp-content/uploads/2018/11/number_02.png

Fushat e Praktikës

Një traditë ekselente në ofrimin e konsulencës dhe shërbimeve ligjore

Procedimi Penal

Ne pesevjecarin e fundit, firma ka shkelqyer ne perfaqesimin e klienteve te saj ne ceshtjet penale.

Infrastruktura & Ndërtimi

Avokatët e firmës kanë një eksperiencë të gjatë në trajtimin e çështjeve ligjore që lidhen me sektorin e infrastrukturës.

Transporti

Disa prej çështjeve te cilat Shehu & Partners menaxhon janë edhe transporti publik dhe privat.

Lëvizja e lirë dhe Emigracioni

Firma jonë disponon aftësitë dhe eksperiencën e duhur në cështjet e juridiksionit vendas dhe të huaj. Ne vazhdimisht ndihmojmë klientët tanë për të gjitha çështjet që kanë të bëjnë me ligjet për emigracionin dhe ligjin “Për të huajt”.

Kontrata dhe marrëveshje tregtare

Stafi ynë i kushton një vëmendje të lartë marrëdhënieve kontraktuale në të cilat klientët tanë bëhen palë, ndaj konsulenca jonë në këtë fushë është një kategori e veçantë e asistencës që ne ofrojmë.

Gjyqësori dhe Arbitrazhi

15 vite përvojë në përfaqësimin gjyqësor dhe mbi 100 praktika ligjore të trajtuara në vit janë dëshmi e besimit të madh të klienteve tanë tek ne.

Pasuri të Paluajtshme

Ne ofrojmë një tërësi shërbimesh gjithëpërfshirëse për klientët tanë që operojnë në tregun e pasurive të paluajtshme dhe infrastrukturës. Ekspertët tanë zotërojnë një përvojë unike në çështjet e pronësisë.

Prokurimet Publike

Prokurimi publik është një fushë që kërkon njohuri të thella dhe përkushtim ndaj detajeve, prandaj ne kemi krijuar nje strukturë të posaçme për të.

Due Diligence

Përpara realizimit të transaksioneve të ndryshme të biznesit, ne i paraqesim klientëve tanë një raport due diligence të detajuar në lidhje me aspektet ligjore dhe financiare të këtyre transaksioneve.

//shp.al/wp-content/uploads/2018/11/number_03.png

Avokatët tanë

Në sajë të eksperiencës së tyre të çmuar, ekspertët e Shehu & Partners ju ofrojnë zgjidhjen më adekuate për çështjet tuaja ligjore.

Av. Isuf Shehu

“People do not win people fights. Lawyers do.”

Av. Arnold Neziri

“I’m a lawyer. I go for due process; i go for fairness and equity- these values mean a lot to me.”

Av. Oltion Vathaj

“The opening of a School means closing a Prison”

Av. Klaida Muçaj

“Law protects everyone who has a good lawyer”

15 vite eksperiencë në fusha të ndryshme të së drejtës

Një përvojë ekselente plot përkushtim dhe profesionalizëm, e shpërblyer me besimin e qindra klienteve të Firmës sonë.

na kontaktoni
//shp.al/wp-content/uploads/2018/11/number_04.png

Pse Shehu and Partners?

Eksperiencë - Integritet - Rezultat

Konsulencë novatore
Klientët varen nga aftësia e firmës për të gjetur zgjidhje inovative për çështjet komplekse të biznesit dhe sipermarrjes.
Eksperiencë të gjatë në zgjidhjen e konflikteve
15 vite eksperiencë si Firmë Ligjore me një marzh suksesi prej 83 % të çështjeve të fituara.
Kosto të përballueshme
Ekipe me madhësi optimale, qasje drejt zgjidhjes dhe eksperienca e thelluar janë garanci për shërbime me kosto te mirëmenduar.
Të përkushtuar
Ekspertët dhe avokatët janë të angazhuar që të ndihmojë klientët e saj të realizojnë strategjinë e tyre të biznesit.
//shp.al/wp-content/uploads/2018/11/number_05.png

Konsulencë Falas

Bazuar ne ekspertizën tonë shumëvjeçare ne ju ndihmojmë te gjeni zgjidhje te problemeve tuaja

Shehu and Partners

Qëllimi i Firmës është një; të bëhemi pikë referimi për shërbimet më të mira të konsulencës në Shqipëri.

Na kontaktoni

Tweets

  • Shehu and Partners
    👏🏻👏🏻👏🏻nje dite e madhe per Shqiperine, per te dyten here me histori por kete here ne vullnet te plote instaluam diktaturen. 17 Maj, 2020 10:42 pm
  • Shehu and Partners
    Ne kete shkrim synojme tju japim nje panorame te qarte se cilat jane zgjidhjet qe ofron Qeveria, ne raport me zgjid… https://t.co/6Gm1yVw32x 16 Maj, 2020 4:51 am